Basis buffet zilver
Warme gedeelte
Malse kopreepjes in licht pittige pirri-pirrisaus
Varkenshaassate in satesaus
Beenham met honingmosterdsaus
Bourgondische aardappeltjes met ui en spekjes
Rijk gevulde nasi
Koude gerechten
Scharreleisalade met bieslook en verse uitjes
Rundvleessalade
Witte kool salade
Stokbrood
Kruidenboter volgens eigen recept
Vanaf 20 personen
Basis buffet goud
Warme gedeelte
Malse kipreepjes in licht pittige pirri-pirrisaus
Varkenshaassate in satesaus
Beenham met honingmosterdsaus
Bourgondische aardappeltjes met ui en spek
Rijk gevulde nasi
Rijk gevulde bami
Koude gerechten
Rundercappacio
Wrap gevuld met kip/ zalm
Zalmsalade
Stokbrood
Kruidenboter volgens eigen recept
vanaf 20 personen
De culinaire beleving
Warme gedeelte
Malse kopreepjes in licht pittige pirri-pirrisaus
Varkenshaassate in satesaus
Zalm met gebakken vruchten
Bourgondische aardappeltjes met ui en spekjes
Varkenshaas oesters in champignon roomsaus
Oma’s stoofpotje van rundvlees
Runderballetjes in zoetzure saus
Rijk gevulde nasi
Koude gerechten
Wrap gevuld met kip/ zalm
Salades scharreleisalade met bieslook en verse uitjes
Rundvleessalade
Stokbrood
Kruidenboter volgens eigen recept
*optie huisgemaakte groentesoep
vanaf 20 personen
*optie soep vooraf € 3,50 p.p. extra
The live experience
Live bereiding
Gamba’s
Zalm (met vruchten)
Biefstukpuntjes (met teriyaki saus)
Presentatie op buffet
Malse kipreepjes in licht pittige pirri-pirrisaus
Varkenshaassate in satesaus
Bourgondische aardappeltjes met ui en spekjes
Oma’s stoofpotje van rundvlees
Rijk gevulde nasi
Rijk gevulde bami
Koude gerechten
Rundercappacio
Wrap gevuld met kip/ zalm
Zalmsalade
Rundvleessalade
Een schaal gevuld met verse sla en een kruidendressing
Stokbrood
Kruidenboter volgens eigen recept
vanaf 20 personen
*bij dit buffet worden verschillende gerechten live bij u bereid (kosten van de kok zijn voor 2 uur inbegrepen)
*optie soep vooraf € 3,50 p.p. extra